Φτηνά αεροπορικά εισιτήρια

Ψάχνεις για φτηνά αεροπορικά εισιτήρια; Να μου πεις και ποιος θέλει να πληρώσει μία περιουσία για αεροπορικά εισιτήρια; Είτε πας διακοπές (τότε δες πώς να την βγάλεις φτηνά στις διακοπές σου) , είτε για δουλειά, ένα είναι το σίγουρο. Ότι θα κλείσεις αεροπορικά εισιτήρια πιο φτηνά, αν τα κλείσεις μέσω μίας ιστοσελίδας παρά ενός ταξιδιωτικού γραφείο (βλέπε προμήθεια).

Έτσι λοιπόν, εκτός τα γνωστά tips (κλείσε τα εισιτήρια σου όσο πιο νωρίς γίνεται, ταξίδεψε off season κτλ), καλό είναι να γνωρίζεις τις ιστοσελίδες από τις οποίες μπορείς να προμηθευτείς τα αεροπορικά σου εισιτήρια φτηνά!

Παρακάτω σου παραθέτω μερικές ιστοσελίδες όπου μπορείς να βρεις τα πιο φτηνά εισιτήρια για να πετάξεις σε όποιο προορισμό θέλεις!

Aegean Airlines – Ο μεγαλύτερος ελληνικός αερομεταφορέας σας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με μοναδικές προσφορές!

Αirtickets.gr – Tο μεγαλύτερο εξειδικευμένο ηλεκτρονικό πρακτορείο κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Petas.gr – Τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Κάντε εύκολα και απλά online κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων!

Olympic Air – Με κύρια βάση της το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και δευτερεύουσα βάση το αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, η Olympic Air πραγματοποιεί περίπου 135 πτήσεις την ημέρα, εξυπηρετώντας συνολικά 18 δρομολόγια εσωτερικού στις άγονες γραμμές.

Travelplan.gr – Εγγυημένα τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια και μοναδικές προσφορές σε οργανωμένα ταξίδια, κρουαζιέρες και εξωτικούς προορισμούς.

Travelplanet24 – Αεροπορικά εισιτήρια σε καταπληκτικές τιμές!

Airshop.gr – Ηλεκτρονικό κατάστημα όπου ειδικεύεται σε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, πακέτα εκθέσεων και πολλά άλλα! Κάθε άνθρωπος διαφορετικός. Κάθε ταξίδι μοναδικό! Τώρα η αναζήτηση και η κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια πιο εύκολη από ποτέ.

Aktina Travel – Η νέα online ταξιδιωτική πλατφόρμα του Aktina Travel Group.

Croatia Airlines – Η καλύτερή σας επιλογή για τι ταξίδι σας στην Κροατία!

KLM – Η KLM Royal Dutch Airlines είναι μια παγκόσμια αεροπορική εταιρεία με έδρα την Ολλανδία που ιδρύθηκε το 1919.

Skypicker – Στόχος της Skypicker.com είναι να βοηθάει τους χρήστες να βρίσκουν και να κλείνουν τις φθηνότερες πτήσεις σε όλο τον κόσμο!

Θα σου πρότεινα να μπεις σε όλες τις σελίδες και να συγκρίνεις σε ποια θα κλείσεις τα αεροπορικά σου εισιτήρια φτηνότερα!