Αναζήτηση φτηνής ασφάλειας αυτοκινήτου

Φτηνή ασφάλεια αυτοκινήτου. Κάτι που αναζητά όλος ο κόσμος καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι κοιτάμε πως να περιορίσουμε τα έξοδά μας. Ένα έξοδο όπως η ασφάλεια αυτοκινήτου ή μηχανής, το οποίο μπορεί να είναι εξαμηνιαίο ή ετήσιο, είναι αδύνατο να το αποφύγουμε αν έχουμε αυτοκίνητο ή μηχανή. Θα μπορούσαμε όμως να βρούμε φτηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου ή μηχανής από αυτή που μας προτείνει ο ασφαλιστής μας χωρίς να μειώσουμε τις καλύψεις!

Πώς θα γίνει αυτό; Πολύ απλά! Στα περισσότερα από τα παρακάτω sites, μπορείτε να επιλέξετε μία φτηνή ασφάλεια αυτοκινήτου ή μηχανής από όλες σχεδόν τις ασφαλιστικές εταιρίες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Έτσι μπορείτε να δείτε ποια σας συμφέρει και να την κλείσετε αυτόματα μέσω Internet απλά, γρήγορα και οικονομικά!

Τα κυριότερα sites όπου μπορείτε να βρείτε φτηνή ασφάλεια αυτοκινήτου:

Insurance Market – Επιλέξτε εύκολα το καλύτερο deal της αγοράς για την ασφάλεια του αυτοκινήτου, σπιτιού, σκάφους σας με την πιο εξελιγμένη μηχανή σύγκρισης από την μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο. Δωρεάν αποστολή στο σπίτι/γραφείο.

AIG – Η AIG είναι ένας διεθνής ασφαλιστικός όμιλος που εξυπηρετεί 88 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως και πάνω από 500.000 πελάτες στην Ελλάδα. Στην AIG υπάρχει η δυνατότητα να διαμορφώσετε το πρόγραμμα ασφάλισης του οχήματός σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και να επωφεληθείτε από μοναδικές καλύψεις, εκπτώσεις και προνόμια.

Kalogritsas Insurance – Η εταιρεία Kalogritsas Insurance ιδρύθηκε το 2010 και χαρακτηρίζεται από τις ίδιες αξίες, το όραμα, την εμπιστοσύνη και φυσικά την άριστη εξυπηρέτηση, που κατέστησαν την εταιρεία Καλογρίτσας πρωτοπόρο εδώ και 40 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου!

Anytime Online – Η ασφάλιση μέσω internet είναι πλέον εδώ. Είναι απλή. Είναι εύκολη. Είναι σίγουρη και πάνω απ’ όλα οικονομική. Και έρχεται με την εγγύηση της Interamerican.

Chartis Insurance – Ασφάλιση αυτοκινήτου από €148 το εξάμηνο μέσω της Chartis, κορυφαίου διεθνή οργανισμού με πάνω από 200.000 πελάτες στην Ελλάδα και 70 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Πολλαπλές εκπτώσεις. Εύκολη και γρήγορη αποζημίωση.

Asfalistra – To asfalistra.gr είναι το No1 online ασφαλιστικο πρακτορείο στην Ελλάδα, που συνεργάζεται σχεδόν με το σύνολο των ασφαλιστικών εταιριών , δίνοντας την δυνατότητα να συγκρίνεται και να επιλέξετε την ασφάλιση που σας ταιριάζει.

MyDirect Insurance – Η myDirect Insurance αποτελεί τον πρωτοποριακό τρόπο απευθείας ασφάλισης, προσφέροντας online ασφαλιστικά προγράμματα αυτοκινήτου και υγείας με πλούσιες καλύψεις και χαμηλά ασφάλιστρα μέσω του www.mydirect.gr.