Η Γερμανία είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010!

https://i2.wp.com/4.bp.blogspot.com/_fy5lNXfBvm8/S9ADv7puF7I/AAAAAAAAMKw/r4fLIXVNfmE/s1600/1739232772_small.jpg?w=618

Δεν το λέμε εμείς, αλλά ένα τρελός επιστήμονας! Έχετε αγωνία για το ποιος θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική; Όχι ποια, αφού ο καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Ντόρτμουντ, Μετίν Τολάν, μετά από ατέλειωτους υπολογισμούς, κατέληξε πως το…
τρόπαιο το βράδυ της 11ης Ιουλίου θα σηκώσει η Γερμανία.
Ο συγκεκριμένος καθηγητής αποκάλυψε στο γερμανικό περιοδικό «Zeit Wissen», πως έχει γράψει μία φόρμουλα βασισμένη στην τριγωνομετρία η οποία βασίζεται σε όλα τα αποτελέσματα που έχουν φέρει τα «πάντσερ» στις προηγούμενες τελικές φάσεις Μουντιάλ.

«Είναι πολύ απλό, όλοι οι υπολογισμοί μου το αποδεικνύουν αυτό. Η τελευταία φορά που πήραμε το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν το 1990 και από τότε έχουν γίνει τέσσερις διοργανώσεις», αναφέρει αρχικά.

Και συνεχίζει: «Η θέση που καταλαμβάνει κατά μέσο όρο η ομάδα σε κάθε διοργάνωση είναι 3.7 (λίγο πιο κάτω από την 3η δηλαδή) και η γερμανική ομάδα παίρνει τον τίτλο κάθε τέσσερα ή πέντε Παγκόσμια Κύπελλα. Δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να μας νικήσει φέτος και μπορείτε από τώρα να βάλετε την σαμπάνια στον πάγο».

Ο καθηγητής είχε κάνει την ίδια πρόβλεψη και το 2006: «Η φόρμουλά μου έδωσε τον νικητή για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, για αυτό και θα λειτουργήσει σίγουρα αυτή τη φορά».

http://www.sportnet.gr/report.php?id=221707