Αστεία videos

Το μοντέλου που δεν έχει ιδέα από κιθάρα!

Το μοντέλου που δεν έχει ιδέα από κιθάρα!

Στο παρακάτω video θα δείτε την εκτέλεση του τραγουδιού «Krzyk» από την διάσημη Πολωνή τραγουδίστρια Patricia “Patty” Dłutkiewicz στο πρωινό της κρατικής τηλεόρασης της Πολωνίας. Η κιθαρίστρια όμως δεν ξέρει τίποτα από κιθάρα καθώς είναι απλώς ένα μοντέλο χωρίς γνώσεις μουσικής. Το όνομά της είναι Angelika Fajcht και σίγουρα την έβαλαν εκεί για άλλους λόγους, όπως θα δείτε και στο ... Read More »

Εσύ τι είδος παίκτη μπάσκετ είσαι; Δες τα 17 είδη!

Εσύ τι είδος παίκτη μπάσκετ είσαι; Δες τα 17 είδη!

Οι περισσότεροι έχουμε παίξει στην αλάνα ή σε κάποιο γήπεδο μπάσκετ και σίγουρα ανήκουμε σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες παικτών μπάσκετ. Αλήθεια εσείς σε ποια ανήκετε; 1. Ο τύπος που λέει όλο δικαιολογίες 2. Ο παίκτης του ράγκμπι 3. Ο τύπος «Συγγνώμη, λάθος μου» 4. Ο τύπος «Κινούμενο αξεσουάρ» 5. Ο τύπος «Τα φαινόμενα απατούν» 6. Ο μπαμπάς με ... Read More »

Σκύλος δεν υπολογίζει σωστά και τρώει τα μούτρα του στον καναπέ

Σκύλο δεν υπολογίζει σωστά και τρώει τα μούτρα του στον καναπέ

Ο σκύλος του παρακάτω video, ήταν τόσο χαρούμενος με το παιχνίδι του στο στόμα που αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο άλμα για να ανέβει στο καναπέ και να παίξει μαζί του εκεί. Δεν υπολόγισε όμως σωστά και έτσι έφαγε τα μούτρα του! Δείτε το αποτυχημένο του άλμα σε αργή κίνηση στο παρακάτω video! Read More »

Αστείες και παράξενες φοβίες

Αστείες και παράξενες φοβίες

Ο φόβος είναι κάτι που έχουν οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, άνθρωποι. Φυσικά εκτός από τις κλασσικές φοβίες όπως π.χ. η υψοφοβία ή η κλειστοφοβία, υπάρχουν και άλλες παράξενες φοβίες όπως π.χ. η φοβία για τα γόνατα ή η φοβία του χαρτιού (δείτε και άλλες παράξενες φοβίες εδώ και εδώ. Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε ακόμα περισσότερες αστείες και ... Read More »

Τα καλύτερα Vine videos με γάτες!

Τα καλύτερα Vine videos με γάτες!

Οι γάτες είναι παντού στο internet, οπότε δεν θα έπρεπε να λείπουν και από το Vine! Δείτε στο παρακάτω video τα καλύτερα vines με γάτες! Bonus: 1.8 σημάδια που αποδεικνύουν ότι η γάτα σου στην πραγματικότητα είναι σκύλος 2.Χαριτωμένο γατάκι υπνωτίζεται! 3.Οδηγός για γάτες: πώς να φροντίζεις τον άνθρωπό σου Read More »

Τι κάνει ο σκύλος όταν φεύγουν όλοι από το σπίτι;

Τι κάνει ο σκύλος όταν φεύγουν όλοι από το σπίτι;

Καμιά φορά τα κατοικίδια συμπεριφέρονται σωστά όταν είμαστε μπροστά και κάνουν ότι θέλουν όταν φεύγουμε από το σπίτι. Ο σκύλος του παρακάτω video είναι ένα από αυτά τα κατοικίδια! Και αυτό γιατί όταν φεύγουν τα αφεντικά του, αυτός ξεσαλώνει στο κρεβάτι, με την γάτα να παρακολουθεί απαθέστατα! Δείτε τι κάνει ο σκύλος στο παρακάτω video: Read More »

Αυτή η πόρτα έχει ένα μικρό ελάττωμα

Αυτή η πόρτα έχει ένα μικρό ελάττωμα

Η πόρτα που βλέπετε είναι μία συνηθισμένη πόρτα. Μάλιστα έχει και ματάκι για να μπορείς να βλέπεις ποιος είναι έξω από την πόρτα σου χωρίς να μπορεί να σε δει αυτός. Όμως έχει ένα μικρό πρόβλημα. Δείτε το πρόβλημα της πόρτας στο παρακάτω video.. Read More »

Ποτέ μην πανηγυρίζεις πριν το τέλος!

Ποτέ μην πανηγυρίζεις πριν το τέλος!

Μία σειρά από fail videos όπου οι πρωταγωνιστές βιάζονται να πανηγυρίσουν την νίκη τους πριν όλα τελειώσουν. Φυσικά, όλοι την πατάνε καθώς από εκεί που δεν το περιμένουν, έρχονται οι αντίπαλοι και τους κλέβουν την νίκη από το στόμα! Read More »

Απίστευτο fail της τούρκικης αστυνομίας με σπάσιμο πόρτας

Απίστευτο fail της τούρκικης αστυνομίας με σπάσιμο πόρτας

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με άνδρες της αντίστοιχης ΕΚΑΜ της τουρκικής αστυνομίας, που προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα μιας οικίας για να εισέλθουν μέσα. Την χτυπάνε πολλές φορές με τα όπλα τους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή καλούν τον ιδιοκτήτη να τους ανοίξει, κάτι που κάνει. Τώρα αν αυτό θα έπρεπε να το έχουν σκεφθεί από την ... Read More »