9 τρόποι για να ηρεμήσεις την κοπέλα σου

Φωνές, καβγάδες, νευρά. Άλλες φόρες φταις, άλλες πάλι, όχι αλλά εσύ την πληρώνεις στο τέλος. 9 μικρά μυστικά θα την καλμάρουν στο λεπτό και θα κερδίσεις πίσω την ησυχία σου

Μην παίξεις το παιχνίδι της

Ό,τι κι αν γίνει μην νευριάσεις. Θα τσαντιστεί ακόμα περισσότερο γιατί θα νιώθει ότι τσακώνετε μόνη της, αλλά και να τσακωθείς τι θα βγάλεις; Αν νιώθεις να χτυπάς κόκκινο μέσα σου, σκέψου θετικά και λέγε στον εαυτό σου ότι δεν θα της επιτρέψεις να σε τσαντίσει. Μπορεί να ευθύνεσαι εσύ για το πρόβλημα, αλλά σίγουρα δεν φταις για την ψυχολογική και συναισθηματική της φόρτιση.

Μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά

Εσείς οι άντρες το έχετε όταν τσακώνεστε να χρησιμοποιείτε επιχειρήματα. Ακόμα κι αντα επιχειρήματά σου είναι σωστά, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να της δώσεις τρόφη για να τσακωθείτε και για άλλα πράγματα. Κι εδώ έρχεται η φράση «και μιας και το ανέφερες» και γκαζώνει κι άλλο. Οπότε μην το αναφέρεις καν.

Παραδέξου τα λάθη σου

Αν η αιτία του τσακωμού είναι ένα δικό σου λάθος, τότε απλά παραδέξου το. Μην προσπαθείς να βγεις από πάνω. Ξέρεις πολύ καλά ότι και δίκαιο να έχεις θα τα φέρει από δω, θα τα φέρει από κει κι εκείνη θα βγει από πάνω… πάλι. Μην το κάνεις όμως μ’ ένα καταδεκτικό τρόπο. Θα πιστέψει ότι το παραδέχεσαι μόνο και μόνο για να γλιτώσεις τον καβγά κι εκεί ετοιμάσου για δεύτερο γύρο.

Να είσαι καλός ακροατής

Αν το ξέσπασμά της δεν έχει να κάνει μ’ εσένα( βέβαια αν έχει νεύρα σ’ εσένα θα καταλήξει πάλι) άλλα με νεύρα από τη δουλειά της ή με κάτι άλλο που την απασχολεί, τότε οφείλεις να την ακούσεις. Και μην μιλήσεις μέχρι να τελειώσει. Το γυναικείο ξέσπασμα είναι σαν τον οργασμό. Φωνάζει, φωνάζει και μετά γίνεται αρνάκι.

Κάνε ένα βήμα πίσω

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραδεχτείς κάτι για το οποίο σε κατηγορεί, εάν δεν συμφωνείς. Αλλά το να κατανοήσεις το σκεπτικό της θα της δείξει ότι σέβεσαι την προσωπικότητά της. Και αμέσως αυτό θα την καλμάρει. Έχε στο μυαλό σου ότι εκνευρίζεται ακόμη περισσότερο όταν νιώθει ότι κάτι είναι άδικο, εκτός ελέγχου ή αν νιώθει ότι δέχεται προσωπική επίθεση. Αν τ’ αποφύγεις όλα αυτά τότε θα έχεις το πάνω χέρι στους καβγάδες.