9 σημάδια ότι σε θέλει μόνο για τα λεφτά σου

γυναίκα λεφτά

Συνήθως είναι εντυπωσιακές, συχνάζουν σε στέκια με ευκατάστατους πελάτες και αν δείχνεις ματσωμένος σίγουρα θα σε πλησιάσουν. Κάποια σημάδια όμως δεν πρέπει να τ’ αγνοήσεις αν θες το…
λογαριασμό σου γεμάτο.

Πέρα από τους γνωστούς άντρες προικοθήρες, τώρα πλέον κυκλοφορούν και οι γυναίκες χρυσοθήρες, και δεν είναι άλλες από εκείνες που επιλέγουν τον άντρα που θα έχουν δίπλα τους με βάση την οικονομική του κατάσταση. Ποιος θα πληρώσει άλλωστε τα έξοδά της;

Θέλει ακριβά δώρα

Πας κι εσύ με την καλή σου την καρδιά να της πάρεις ένα δώρο, μικρό, συμβολικό, έτσι χωρίς να υπάρχει λόγος. Ένα τριαντάφυλλο ας πούμε ή κάτι που θυμίζει μια κοινή σας εμπειρία. Μόλις το βλέπει σου ρίχνει ένα ψεύτικο χαμόγελο και το αφήνει στο τραπέζι. Θα προτιμούσε βλέπεις ένα πανάκριβο ζευγάρι παπούτσια ή τα σκουλαρίκια που είδατε προχτές μαζί στην βιτρίνα. Για εκείνη αυτό που έχει σημασία δεν είναι το δώρο αλλά η αξία του.

Δείξε μου το φίλο σου

Είδες ο σοφός λαός μας… Έρχεται λοιπόν η ώρα να γνωρίσεις τις φίλες της. Αν δεις περίεργες συμπεριφορές ή ακούσεις σχόλια για την συμπεριφορά τους, τότε πολύ πιθανό να ισχύουν και για την κοπέλα σου αυτά. Και φυσικά πολλά από τα σημάδια που θα διαβάσεις παρακάτω μπορείς να τα αναγνωρίσεις και στις φίλες της.

Το πορτοφόλι σου χωράει στην κολότσεπη;

Από τα πρώτα κιόλας ραντεβού σε ρωτάει συνέχεια για τη δουλεία και την καριέρα σου. Και όχι γιατί ενδιαφέρετε για την ζωή σου αλλά προσπαθεί να μάθει περισσότερα για την οικονομική σου κατάσταση. Είναι πολύ εύκολο να μπερδέψεις την περιέργεια της και να νομίζεις ότι πρόκειται απλά για ενδιαφέρον. Δοκίμασε να αποφύγεις ν’ απαντήσεις σε τέτοιες ερωτήσεις και για να δούμε αν θα ξαναβγεί μαζί σου.

Άσε θα πληρώσω εγώ σήμερα

Είναι μια φράση που δεν πρόκειται ν’ ακούσεις ποτέ από μια τέτοια γυναίκα ακόμη κι αν έχετε πιεί δυο εσπρεσάκια ενώ κάνετε τα ψώνια σας. Βλέπεις αυτές οι γυναίκες το θεωρούν δεδομένο ότι θα πληρώνεις όλα τα κοινά σας έξοδα, όχι γιατί νομίζουν ότι είσαι gentleman απλά δεν βρίσκουν το λόγο να πληρώσουν εκείνες.