Το Fox News δεν ξέρει που βρίσκεται η Αίγυπτος

foxnews

Μιας και η Αίγυπτος και τα γεγονότα που διαδραματίζονται εκεί είναι επίκαιρο θέμα, θα σας παρουσιάσω ένα fail του Fox News με θέμα… την τοποθεσία της Αιγύπτου στον χάρτη. Κοτζάμ κανάλι ειδήσεων, δεν μπορούσε να ανοίξει ένα χάρτη, ή έστω να ψάξει κάπου στο Internet, για να βεβαιωθεί που βρίσκεται η Αίγυπτος. Οπότε, πήρε ένα χάρτη χωρίς στοιχεία, σχεδίασε την Μέση Ανατολή και άρχισε να ονομάζει χώρες. Τι λέτε; Καλά δεν τα κατάφερε;

FoxNews fail

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Αν θέλεις να λαμβάνεις καθημερινά ένα email με όλα τα ενδιαφέροντα άρθρα της ημέρας, τότε βάλε το email σου παρακάτω!
Έρευνες έδειξαν ότι κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook και +1 στο Google+, αυξάνεται η καθημερινή σου ευτυχία κατά 78,91%! Άρα μόνο να κερδίσεις έχεις!


    Το Endiaferonta.comστο Google+ • http://hellenic-music-videos.blogspot.com Peter

  Αφου το ξέρετε,αν δε το ξέρετε σας το λέω ότι οι αμερικάνοι από γεωγραφία έχουνε μαύρα μεσάνυχτα!

  • maro

   Ναι, αλλά αυτό το αποδεικνύει περίτρανα! Φυσικά δεν ισχύει για όλους τους Αμερικανούς, αλλά το Fox News φαίνεται ότι δεν πρόσεχε στο μάθημα Γεωγραφίας.

 • Nikos

  Αυτό δεν είναι τίποτα …Σάμπως ξέρουν που είναι η Ελλάδα;

 • Yannis

  Το λάθος του Fox News, βέβαια, είναι απο το 2009 και όχι πρόσφατο. πρωτοδημοσιεύτικε στο NewsMatters.org (http://mediamatters.org/mmtv/200907270040)