Οι ομορφιές της Κρήτης κόντρα στην κακή εικόνα των Ευρωπαίων για την Ελλάδα

Ένα ολιγόλεπτο βίντεο μέσω του οποίου επιχειρείται να αντιστραφεί η κακή εικόνα που έχουν ορισμένοι Ευρωπαίοι για την Ελλάδα αλλά και για την Κρήτη ειδικότερα δημιουργήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης.

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, κατά την οποία έγινε παρουσίαση του νέου διαφημιστικού σποτ για την Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Κρήτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, επεσήμανε τη σπουδαιότητα και τη σημασία της προβολής τους για τον τουρισμό μας.

Τόνισε παράλληλα τη συμβολή του Θοδωρή Παπαδουλάκη -σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς «Το Νησί»- στο εξαίρετο αποτέλεσμα και συμπλήρωσε ότι η εργασία αυτή πρόκειται να διαδοθεί μέσω του internet και των κοινωνικών δικτύων.

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο γνωστός και βραβευμένος Χανιώτης Σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης και ο κ. Ξενάκης από τη Δ/νση Παραγωγής, οι οποίοι ανέφεραν ότι, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ένα μικρό spot διάρκειας 2,5 λεπτών, αλλά και μία μικρότερη έκδοσή του των 30 δευτερολέπτων, στοχεύοντας στην αποκατάσταση της τουριστικής εικόνας μας, η οποία έχει πληγεί λόγω του διεθνούς αρνητικού κλίματος για τον τόπο μας.

[via]