Νεαρός έφτιαξε 120 προφίλ για να παρενοχλήσει την πρώην του

Όλοι λίγο πολύ θα έχουμε κάποια ιστορία με κάποια πρώην σχέση και πιθανότατα την λήψη μετά των χωρισμό κάποιων περίεργων SMS, περίεργες αναρτήσεις σε λογαριασμούς μας σε κοινωνικά δίκτυα και πάει λέγοντας.

Ένας 22χρονος όμως κύριος από το Λος Άντζελες, έφτιαξε 130 διαφορετικούς λογαριασμούς στο Facebook με σκοπό να εκδικηθεί την 16χρονη πρώην του.

Τώρα αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες βάση του νέου νόμου που ίσχυσε στην Καλιφόρνια από την 1η Ιανουαρίου, διαδικτυακή πλαστοπροσωπία και άλλη μία για τηλεφωνική παρενόχληση. Κατάφερε να αποφύγει την φυλάκιση 1 έτους, με το να δεχθεί να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού και μαθήματα σεξουαλικής συμπεριφοράς, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται 5 χρόνια υπό επιτήρηση.

Το θέμα όμως είναι ότι στην εποχή που ζούμε πως είναι δυνατό όλα αυτά τα κοινωνικά δίκτυα από τη μία να βοηθήσουν ως ένα βαθμό την κοινωνικοποίησή μας και πως επίσης να μας διασύρουν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει, το διαδίκτυο έχει γίνει αρχίζει και γίνεται μία αχανής ζούγκλα και αυτό.
[via]