Κάντε σεξ το πρωί για να σας πάει καλά η μέρα!

πρωινό σεξ

Σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε πρόσφατα, αν κάνετε έρωτα το πρωί, μπορείτε να έχετε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα της ημέρας σας. Οι έρευνες έδειξαν ότι το σεξ απελευθερώνει ορμόνες που σχετίζονται με…
την χαρά (λογικό μου ακούγεται :D) και έτσι ξεκινάτε την ημέρα σας χαρούμενα! Μάλιστα μπορεί να αντικαταστήσει τον καφέ καθώς σας ξυπνάει για τα καλά!

Ο Glen Rowan, σεξολόγος, σημειώνει ότι «Γιατί νομίζετε ότι πίνουμε αφότου δύσει ο ήλιος; Επειδή είναι ενάντια στον κανόνα. Οπότε πραγματικά μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το πρωί είναι στην πραγματικότητα η ιδανική ώρα της ημέρας για να κάνετε σεξ», συμπληρώνοντας ότι: «Δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες δεν μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό για το πρωινό σεξ, αφού αισθάνονται ότι το καλύτερο σεξ γίνεται τη νύχτα».

Είναι πασίγνωστο ότι οι άντρες θέλουν να κάνουν σεξ το πρωί μετά το ξύπνημα αλλά οι περισσότερες γυναίκες δεν το επιθυμούν. Οι λόγοι είναι πολλοί, όπως π.χ. η κακή αναπνοή, η άσχημη μυρωδιά του σώματος, η υπνηλία, η πρωινή πείνα κτλ.

Αν όμως οι γυναίκες ήξερα τα αποτελέσματα μίας νέας έρευνας, τότε όλα τα παραπάνω θα ήταν απλώς λεπτομέρειες. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με μία τελευταία έρευνα (άσχετο έχετε παρατηρήσει ότι όλη την ώρα γίνονται έρευνες για το σεξ;), το σεξ το πρωί, ενισχύει την υγεία, την εμφάνιση και τη σχέση σας. Πως δυναμώνει τη σχέση σας; Εκτός του ότι έρχεστε πιο κοντά ο ένας στον άλλο, το σεξ το πρωί απελευθερώνει την ωκυτοκίνη, μια ορμόνη που συνδέεται με θετικά συναισθήματα, γεγονός που βοηθάει τα ζευγάρια να νιώθουν αγάπη και δέσιμο όλη τη μέρα.

Στην επόμενη σελίδα μπορείτε να διαβάσετε μερικά tips για το πως να την κάνετε την σύντροφό σας να αγαπήσει το πρωινό σεξ…